Hamnet's Great Ville - One Mans Meat

Mysigt att ha även hemma

Det finns så många fina idéer på hur man kan göra det hemma nu när hösten kommer. Det känns som att det är nu som man verkligen vill hålla på att göra om hemma och få det lite extra mysigt och fint hemma. Ja det är så härligt att få hålla på att pyssla lite hemma när det är mörkt och kallt ute.
Något som är extra mysigt såhär på vinterhalvåret är att ha heltäckningsmattor, det är så mysigt att sätta ner fötterna på en varm matta istället för ett kallt golv.

Något som jag skulle vilja ha hemma 

Ja det är något som jag skulle vilja ha hemma, det vore så underbart mysigt att få ha en mysig matta på golvet speciellt i sovrummet. Det är ju underart att ha det varmt och mysigt om fötterna när man precis vaknar tycker jag.
Så är man sugen på att renovera lite hemma och man vill ha lite fina tips så tycker jag att heltäckningsmattor är något som verkligen är påväg att bli väldigt populärt. Även här i Sverige, ofta så kanske man förknippar det med andra länder men inte så mycket här hemma. Men det är något som jag tror kommer att bli ändring på och det kommer att bli väldigt fint och mysigt i höst och vinter hos fler och fler som bestämmer sig för att skaffa lite heltäckningsmattor hem till sig.
Ja det är något som man gör väl att tänka på om det är så att man vill skaffa lite extra mys hem till sig. Ja det finns så mycket fint och kul man kan göra hemma för att få det lite extra mysigt och skönt. Ja så det är ju ett toppen sätt att få det mysigt och varmare hemma. Det är ju verkligen underbart om man kan få till det.